Over mij:

Ik ben Loes Geerlings en ben al jaren zeer gepassioneerd over hoe complex het menselijk lichaam en het bewuste en onbewuste brein met elkaar verweven zijn.

Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut, manueeltherapeut en Mckenzie therapeut is er vooral een benadering vanuit fysieke klachten. Door jaren werkervaring weet ik inmiddels dat niet alles puur vanuit de lichamelijke problemen op te lossen is, met name op het gebied van langdurige pijn en of  klachten die in de medische wereld “onverklaarbaar” worden genoemd. Ik ben me daarom meer gaan verdiepen in de psychologie en heb vervolgens de EFT opleiding gevolgd.

Deze opleiding heeft mij het inzicht gegeven om de brug te slaan tussen lichamelijke pijn en wat stress, overtuigingen en overige gebeurtenissen in het leven met iemand doen.

Dit proces vind ik het meest facinerend en stel mijzelf dan ook regelmatig de vraag “waarom lopen mensen soms zo vast in hun eigen pijn, emoties en angsten?”

Ervaring van Neeltje:

Na vele afvalpogingen en doorverwijzingen naar huisarts, ziekenhuis en diëtiste, lukte het me niet om cm en/of kilo’s kwijt te raken. De onderliggende oorzaak was jarenlange stress. Doormiddel van EFT behandelingen en gesprekken heb ik nu praktische tools in handen gekregen om zelf aan de slag te gaan om de negatieve lading (waar mogelijk) van de emoties en stress, om te zetten in een neutrale lading. Door deze laagdrempelige EFT sessies heb ik me totaal niet geremd gevoelt om gevoelens en onzekerheden de revue te laten passeren.

Loes is een warme hartelijke humoristische vrouw waarbij je je als vanzelf openstelt.

Ik heb Loes gevraagd om enkele visitekaartjes mee te mogen nemen omdat ik zeker weet dat er meer mensen baat hebben bij haar behandelingen en waar mogelijk ik haar ook aan zal raden. De EFT tools liggen voortaan standaard binnen handbereik, eenmaal geleerd, altijd te gebruiken.

Neeltje

EFT-tapping is voor mij echt een enorme verrijking in mijn werk en het bied me de kans nog meer te betekenen voor een grotere groep mensen. Het is een mooie aanvulling om zoveel inzichten te krijgen in het “waarom” soms klachten “onverklaarbaar” zijn en niet overgaan. Ook vanuit de wetenschap en de reguliere geneeskunde komt er steeds meer aandacht voor de relatie tussen emotionele problematiek, stress en lichamelijke klachten.

Met deze kennis heb ik er voor gekozen om naast mijn reguliere baan bij de Rugpoli Brabant ook mijn eigen EFT praktijk aan huis te starten. In de hoop dat ik nog meer mensen kan helpen in de zoektocht waarin iemand soms kan vastlopen. Mijn praktijk staat dan ook voor een empatische fysieke benadering die mensen inzicht en vooral ruimte en vertrouwen geeft, die ze in de loop der tijd zijn kwijtgeraakt.